Shop de leukste persoonlijke sieraden in Flevoland

Aangeboden door: lucardi.nl

Sieraden zijn leuk, maar persoonlijke sieraden zijn nog leuker! Er is zoveel hetzelfde, dat het ook wel is fijn is om een unieke aankoop te doen. Dit is ook een superorigineel cadeau, óf juist voor jezelf om bijvoorbeeld een belangrijke datum of naam altijd bij je te dragen.

Het leuke is dat je bij persoonlijke sieraden veel keuze hebt. Zo ken je vast de naamkettingen en gravures, maar er is veel meer dan dat! Daarnaast zijn er ook veel variaties in deze opties, en vind je bijvoorbeeld naamkettingen met verticale namen, een datum, of meerdere namen. En een naam hoeft ook niet persé op een ketting te staan, dit kan ook op een paar oorbellen hangers, een armband of een ring. Vind je een naamketting te heftig? Dan kan je ook kiezen voor een subtiele letter, of een naamketting waarbij de letters uit elkaar staan, of minimalistisch lettertype hebben.

Sieraden shoppen in Flevoland

Wist je dat er drie filialen van Lucardi Juwelier te vinden zijn in Flevoland? Zo zijn er twee winkels in Almere, waarvan één in het winkelcentrum BuitenMere. Daarnaast kan je ook sieraden shoppen in het centrum van Lelystad. Je vindt in deze winkels onder andere de persoonlijke sieraden, maar je kan ook jouw sieraad laten graveren of repareren. Ook kunnen horlogebandjes worden ingekort en kan je hier gaatjes schieten, of zelfs een piercing laten zetten!