Eerste prijswinnaar Goal of the Month van Voetbal in Flevoland in het zonnetje gezet

Lelystad - Door corona was de uitreiking van de allereerste prijswinnaar van de Fountex Goal of the Month competitie uitgesteld. Willem Jelle Bos moest daardoor iets langer wachten dan de bedoeling was. Afgelopen donderdag kreeg de Lelystedeling uiteindelijk het prijzenpakket voor zijn goal gemaakt in september uitgereikt door Geert Jan Wubs van Wubs Promotions.

'Jullie pakken wel uit, hè', was de eerste reactie van Bos toen hij zag waar zijn prijzenpakket uit bestond. Een ticket voor de Voetbalfabriek in Almere, twee tickets voor Almere City (zodra het weer kan), een Eredivisie Top Notch voetbal, een trainingsshirt met alle sponsoren er op en de felbegeerde beker. Bos was duidelijk in zijn nopjes met dit mooie pakket.

Elke maandwinnaar maakt ook nog eens kans om Goal of the season te worden. 'Aan het einde van het seizoen spelen alle maandwinnaars nog een spel onderling in de voetbalfabriek en kan het thuispubliek nog één keer stemmen', vertelt eigenaar Niels Ros. De winnaar zal uiteindelijk een nog grotere beker ontvangen en een teamuitje bij de Voetbalfabriek winnen. 'Super leuk aangezien je teamgenoten ook een aandeel hebben gehad in die mooie goal of redding', aldus Ros.

Ook in de coronatijd kun je je gemaakte goal of redding insturen, desnoods van een training. Voetbal in Flevoland gaat creatief om met de gestelde maatregelen. Kijk op www.voetbalinflevoland.nl hoe je je doelpunt of redding in kunt sturen.