Musical 'All That Jazz' nog via livestream te zien in De Meerpaal

Dronten - De Meerpaal in Dronten presenteert op zaterdag 21 en zondag 22 november de musical ‘All That Jazz’. Op een unieke manier is er verspreid over twee dagen plek voor 250 toeschouwers. De live voorstellingen zijn helaas uitverkocht, maar voor de live streams in de bioscoop zijn nog kaarten.

Theaterschool Karakter

Zangdocente Viviënne van Benthem en regisseur Susannah Iseger: 'All That Jazz wordt gespeeld door de jongvolwassen leerlingen van Theaterschool Karakter, onderdeel van De Meerpaal Academie. Zij hebben een jaar lang keihard gewerkt aan deze voorstelling. Het resultaat is fantastisch en dat willen we – juist in deze tijd – aan zoveel mogelijk mensen laten zien! De huidige beperkingen hebben we samen met het team van De Meerpaal vertaald naar een creatieve en veilige oplossing. De twee zondagvoorstellingen worden daarom live gespeeld én gefilmd in de Grote Zaal en rechtstreeks uitgezonden op het witte doek in twee bioscoopzalen. Zo kunnen over drie zalen verdeeld twee keer per dag negentig toeschouwers tegelijkertijd genieten van de voorstelling”.

Voor moord in de gevangenis

All That Jazz is een musical die gebaseerd is op het verhaal van twee showgirls: Lexi en Telma. Beiden zitten voor moord in de gevangenis. Afzonderlijk van elkaar strijden ze meedogenloos voor hun vrijheid en proberen ze op allerlei manieren de aandacht te trekken van de media en van de beruchte advocaat Benny Fling. De dames kennen geen gêne, geen grenzen en geen geweten. Wie van de twee gaat er uiteindelijk vandoor met de meeste macht en roem?

‘All That Jazz’ is te zien in de Grote Zaal van De Meerpaal op zaterdag 21 november om 14.30 uur en 20.00 uur (uitverkocht). Zondag 22 november staat de voorstelling op de planken om 14.30 uur en 20.00 uur in de Grote Zaal (uitverkocht) en in de twee bioscoopzalen. Voor de vertoningen op het witte doek zijn extra kaarten te koop. De reguliere ticketprijs is 13 euro. Tickets voor de live stream kosten 7,50 euro en voor kinderen tot en met 12 jaar 5,50 euro. De laatste live stream tickets zijn vanaf dinsdag 17 november te koop via www.meerpaal.nl of via het Serviceplein op: 0321-388777