Winkelcentrum SuyderSee in Dronten houdt Winkel & Win-actie

Dronten - Winkelcentrum SuyderSee in Dronten staat tijdens de laatste weken van het jaar altijd in het teken van extra gezelligheid en sfeer. Ook dit jaar, ondanks de coronacrisis. De bezoekers kunnen profiteren van de extra verruimde openingstijden in november en december en prijzen winnen met de Winkel & Win-actie.

Winkel & Win-actie

Van 16 november tot 24 december kan elke bezoeker profiteren van de Winkel & Win-actie in Dronten. Naast de twee superhoofdprijzen zijn er wekelijks prachtige prijzen te winnen.

Bij elke aankoop ontvangt de klant tijdens deze periode in alle winkels in het winkelcentrum een actiekaart met unieke wincode. Door deze in te vullen op www.suydersee.com/winkel-win maak je kans op de prijzen die ter beschikking zijn gesteld door de lokale ondernemers. Die prijzen variëren van cadeaubonnen en flessen wijn tot gevulde borrelplanken, koffersets en luxe merkkleding, met als hoofdprijzen twee e-bikes.

Verantwoord shoppen, gezellig thuis

Met de actie speelt het Dronter winkelcentrum in op de klantbehoefte om het juist nu thuis extra gezellig te maken. Marvin Naipal van de werkgroep activiteiten: 'De ondernemers in SuyderSee hebben allemaal hun maatregelen genomen om winkelen zo aangenaam en veilig mogelijk te houden. En gelukkig hebben we hier genoeg ruimte om de anderhalvemeter-maatregel te hanteren. Daarnaast hebben we als stadscentrum alles voor de feestdagen in huis om je thuis sfeervol en feestelijk te voelen. Met food, fashion én gezelligheid. We helpen je graag, goed en snel'.

Extra openingstijden

Het winkelcentrum is ruim opgezet zodat verantwoord winkelen altijd mogelijk is. Daarnaast zijn er extra openingstijden. Op vrijdagavond zijn de winkels open tot 20.00 uur en vanaf 23 november is het centrum 7 dagen per week geopend. De actuele openingstijden staan ook vermeld op de website suydersee.com.