Restaurant Silver komt naar zijn gasten toe

Lelystad - Gezellig uit eten in je eigen huis? Zonder gedoe? Restaurant Silver in Lelystad heeft tijdens de lockdown een nieuwe service in het leven geroepen: 'Silver bij u thuis'. 'Veel gasten vroegen ons om bij hen thuis te komen koken', licht eigenaresse Corrie Hop toe.

'De coronacrisis gaat je niet in de koude kleren zitten. We proberen alles uit de kast te halen om te blijven bestaan. Omdat onze gasten er om vroegen, hebben wij deze nieuwe service in het leven geroepen. Want wie weet hoelang deze situatie nog voor de horeca gaat duren?'

Geslaagde test

Silver verplaatst de restauranttafel dus van de Zilverparkkade 1 naar de gasten thuis. Hop: 'Wij hebben eerst getest of het werkt, en het gaat super'.

'Silver bij u thuis' is een volledig verzorgde dinerservice, bestaande uit een compleet gedekte tafel bij de gast thuis, met het aantal gangen (vanaf 4 gangen) en een wijnarrangement naar keuze.

Van donderdag tot en met zaterdag

Hop: 'Chef-kok Roy Kramer en zijn team hebben het meeste werk al gedaan. Onze gast hoeft alleen nog maar de puntjes op de i te zetten'.

'Silver bij u thuis' is mogelijk van donderdag tot en met zaterdag.

Kijk voor meer informatie op de website van Restaurant Silver.