VSO makelaars uit Dronten opent kantoor in Apeldoorn

Dronten - VSO makelaars & taxateurs uit Dronten heeft aan de Laan van het Omniversum in Apeldoorn haar zesde vestiging geopend.

Het makelaarskantoor is ruim dertig jaar actief in de agrarische makelaardij en bemiddelt ook in de segmenten vrijstaand wonen en bedrijfshuisvesting. Het gezicht van de vestiging is Nienke Hemeltjen, makelaar in opleiding en opgegroeid op een melkveebedrijf in Teuge. 

Team Agrarisch taxeert, adviseert en bemiddelt bij de aan- en verkoop van vastgoed en cultuurgronden in heel Nederland. Nienke Hemeltjen: 'Waarom we hebben gekozen voor Apeldoorn als nieuwe vestigingsplaats? In deze regio spelen veel actuele onderwerpen, zoals schaalvergroting, kavelruil, bedrijfsbeëindiging, bedrijfsovernames, strengere eisen die aan taxatierapporten worden gesteld, noem maar op. Wij kunnen klanten die dit aangaat, goed van dienst zijn en verder helpen'.

Agrarische roots

VSO vindt haar oorsprong in de agrarische makelaardij. Het team bijt zich graag vast in complexe vraagstukken die gaan over bestemmingen, taxaties, fiscale of juridische zaken. Ook is VSO gespecialiseerd in het herinvesteren van vrijgekomen vermogen wanneer agrarisch ondernemers stoppen met hun landbouwbedrijf. Het netwerk van kopers en verkopers is groot, elke dag zijn de makelaars bezig om mensen en vastgoed aan elkaar te koppelen, daar doen ze het voor.

VSO is er niet alleen voor agrariërs, het makelaarskantoor is er ook voor mensen die hun vrijstaande woning, woonboerderij of luxe appartement willen verkopen. De makelaars ontzorgen klanten bij het complete verkoopproces.  

Ondernemers met de nodige groeiambities kunnen bij VSO terecht voor begeleiding op het gebied bij bedrijfshuisvesting. Het team van bedrijfsmakelaars heeft veel ervaring met de aan- en verkoop van bedrijfshallen, kantoorpanden en overige bedrijfsruimte. Het netwerk van projectontwikkelaars, investeerders en beleggers is uitgebreid.

Sinds 1988

VSO makelaars & taxateurs is in 1988 door de huidige directie opgericht. VSO heeft ook kantoren in Almere, Barneveld, Dronten, Emmeloord en Kampen. Het kantoor in Apeldoorn staat aan de Laan van het Omniversum 16 in Apeldoorn-Noord. Mensen die een afspraak willen maken, kunnen contactgegevens vinden op vsomakelaars.nl