Film even zonder Flavour in De Meerpaal

Dronten - Het is vrijdag 6 november in De Meerpaal door corona-omstandigheden even Film zonder Flavour, als ‘Gli anni più belli’ op het witte doek te zien is. De film wordt twee keer vertoond, om 10.30 en 13.30 uur.

Een begrip in Dronten

Flavour & Film is al jarenlang een begrip in Dronten. Er wordt een bijzondere film vertoond in combinatie met een koffie-, lunch- of borrelmoment. Vanwege de maatregelen aangaande corona is in De Meerpaal momenteel horecaverkoop niet mogelijk. Hierdoor vervallen koffie, lunch en borrel waar het het Flavour-gedeelte van Flavour & Film betreft. Om filmliefhebbers tóch een fijn en veilig uitje op vrijdagochtend te bezorgen, wordt wel een bijzondere film vertoont op de bekende tijdstippen.

Zomerse Italiaanse film

‘Gli anni più belli’ - ‘De mooiste jaren’ - is een zomerse Italiaanse film over vriendschap, familie en het leven. De film volgt vier vrienden gedurende veertig bijzondere jaren. Samen groeien ze op, gaan ze door de puberteit en worden ze volwassen. Ze delen momenten van liefde en succes, maar kennen ook tijden van teleurstellingen.

Kaartjes zijn te reserveren via telefoonnummer 0321-388777 en via de website van De Meerpaal.