Netwerkwandeling BKL blijkt verfrissende manier van netwerken

Lelystad - Donderdag stond de herfst kwartaalborrel van Bedrijfskring Lelystad (BKL) gepland. Door de verscherping van de coronamaatregelen kreeg deze borrel een verrassend andere insteek. In plaats van een gezellige netwerkborrel, maakten de BKL-leden een verfrissende herfstwandeling.

Zij trokken de wandelschoenen aan (en klapten de paraplu’s uit) om te netwerken in de frisse buitenlucht.

Verfrissende en inspirerende wandeling

De ondernemers troffen elkaar bij Restaurant Next aan het Bataviaplein voor een warme take away koffie of thee. Ondanks de regen was het een verfrissende en inspirerende wandeling met diverse ondernemers. De groep wandelde vanaf het restaurant over de IJsselmeerdijk door de Houtribhoogte en liepen via het Golfpark en Lommerrijk terug naar het Bataviaplein. 

Positieve reacties

Voor de ondernemersvereniging was het heel fijn om elkaar op deze ontspannende manier en in de frisse lucht te spreken. Door het wandelen was het houden van afstand heel makkelijk te doen en door het wisselen van looppartner kon er echt worden genetwerkt. Wat door corona nu tijdelijk een uitdaging is. Ook was het een mooie kans om te genieten de mooie Lelystadse natuur. De reacties waren positief. 'Ik heb verrassend leuke gesprekken gevoerd met andere ondernemers', zei een van de deelnemers naderhand. Een ander noemde het: 'Voor herhaling vatbaar!'

Na deze succesvolle try out wil BKL dan ook zeker een winter netwerkwandeling organiseren.

www.bedrijfskring.nl