Rotaryclub Dronten deelt kerstpakketten uit

Dronten - De Rotaryclub Dronten gaat in december kerstpakketten bezorgen bij mensen die extra aandacht en waardering verdienen. Al deze mensen verdienen volgens de Rotaryclub een extraatje aan het eind van het 'bijzondere en lastige' jaar.

Er zijn veel mensen in de gemeente Dronten die soms even wat extra aandacht en waardering verdienen. Omdat ze andere mensen helpen bijvoorbeeld. Of omdat ze zelf veel tegenslagen hebben overwonnen of een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd. Maar misschien ook omdat iemand eenzaam is door het verlies van een dierbare. Al die mensen verdienen volgens Rotaryclub Dronten een extraatje.

Mensen nomineren

Het is nu nog niet bekend bij wie de pakketten straks afgeleverd worden. Er moeten eerst mensen genomineerd worden. Inwoners van de gemeente Dronten kunnen mensen uit hun omgeving nomineren van wie ze vinden dat die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken of die ze willen bedanken omdat ze altijd klaarstaan.

Aanmelden

Aanmelden kan tot maandag 30 november. Rotaryclub Dronten heeft hiervoor een aanmeldingsformulier waarmee iedereen kandidaten kan nomineren. Het formulier is te vinden op de website van de Rotary. Op dit formulier dienen gegevens en motivatie voor de nominatie te worden ingevuld. Privacy is gewaarborgd.

Uit alle inzendingen wordt een selectie gemaakt van tweehonderd mensen die een pakket krijgen. Dit pakket bestaat uit producten afkomstig van ondernemers uit de gemeente Dronten. De pakketten kunnen worden samengesteld door een samenwerking tussen leveranciers, sponsoren en Rotaryclub Dronten.

www.rotary-actie.nl