Ondernemers openen commerciële coronasnelteststraat in Biddinghuizen

Biddinghuizen - Twee ondernemers uit Flevoland, Henk Slump en Shafiq Yari, openen een coronasnelteststraat in Biddinghuizen. Ook langs de A6 bij Bant komt er een.

Er wordt gebruik gemaakt van een, door het RIVM goedgekeurde, coronasneltest. De test wordt afgenomen door medewerkers die geschoold zijn door een medisch specialist. Binnen 15 minuten is de uitslag bekend.

'We hebben als ondernemers direct te maken met de gevolgen van het covid-19-virus en medewerkers die getest moeten worden zijn soms 5 dagen niet inzetbaar. We zijn geïnspireerd door een ondernemer uit het oosten van het land die meerdere teststraten heeft, en sinds kort werken we nauw samen. We merken dat er ook in onze regio veel behoefte is aan een snelle testuitslag dus we hebben het initiatief genomen om vroegtijdig RIVM goedgekeurde testen te kopen', aldus Henk Slump. De teststraat naast de A6 bij Bant wordt als eerste geopend. De twee ondernemers zijn daarnaast ook druk met de voorbereidingen van het openen van een teststraat in Biddinghuizen en Zwolle.

Alles is erop gericht om de mensen vakkundig en zo snel mogelijk te helpen. Via de website sneltestuitslag.nl kunnen mensen met coronaklachten een keuze maken uit de gewenste locatie en het tijdstip. Na het afnemen van de test ontvangt men na 15 minuten digitaal de uitslag. Bedrijven en instanties kunnen zich ook aanmelden en meerdere testen kopen zodat medewerkers met coronaklachten direct terecht kunnen.

De teststraat in Bant is op werkdagen geopend van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag tot 16.00 uur. De teststraten in Zwolle en Biddinghuizen openen deze week de deuren.

Een test kost 75 euro per persoon. Bedrijven en groot afnemers kunnen per e-mail contact opnemen voor een passend voorstel op maat.

info@sneltestuitslag.nl

www.sneltestuitslag.nl