OVDD gelast verkiezing Onderneming van het Jaar 2020 af

Dronten - Vanwege de geldende coronamaatregelen en de onzekerheid hierdoor voor de komende maanden, heeft het bestuur van Ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD) besloten de verkiezing Onderneming van het Jaar 2020 af te gelasten. De winnaars zouden tijdens het OVDD Nieuwjaarsfeest in januari bekend worden gemaakt.

'De geldende maatregelen geven op dit moment teveel beperkingen om te zorgen voor een goede afweging in het komen tot de juiste genomineerden en winnaars', aldus de OVDD in een persbericht. 'De jury gaf hierin bijvoorbeeld aan dat het doen van bedrijfsbezoeken – een essentieel punt in de verkiezingen – lastig tot niet mogelijk wordt geacht. Ondernemers zijn hierin ook weer voorzichtiger geworden. Mede doordat er geen zicht is op hoe de ontwikkelingen zullen gaan, heeft het bestuur besloten te verkiezingen af te gelasten. OVDD hoopt volgend jaar weer een volwaardige verkiezing te kunnen uitschrijven'.

Bekroning

In de afgelopen jaren is het winnen van deze verkiezing van toegevoegde waarde gebleken voor de winnaars. Verkozen worden tot Onderneming van het Jaar in één van de drie categorieën is een bekroning op het werk.

Nieuwjaarsfeest geannuleerd

Eerder werd al bekendgemaakt dat het nieuwjaarsfeest van de vereniging in januari 2021 geannuleerd wordt. Er wordt nog gekeken of er op een andere manier ondernemers en ondernemingen in het zonnetje gezet kunnen worden.