Dronten doet mee aan verkiezing MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland

Dronten - MKB-Nederland reikt dit jaar een prijs uit aan de gemeente met het beste ondernemersklimaat van Nederland. De gemeente Dronten doet mee aan deze verkiezing.

MKB-Nederland is hiervoor een onderzoek gestart onder de ondernemers door middel van een online enquête. De digitale vragenlijst omvat thema’s als dienstverlening aan ondernemers, het imago van de gemeente en de beleving van gemeentelijke belastingen.

'Van grote waarde voor onze lokale economie'

Wethouder Irene Korting: 'Samen met de Ondernemersvereniging De Driehoek roepen we ondernemers op om deel te nemen. Ondernemers zijn heel belangrijk in onze gemeente. Zij zijn van grote waarde voor onze lokale economie, werkgelegenheid en leefbaarheid in Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant. Door mee te doen aan deze verkiezing willen we meer inzicht krijgen in hoe we de dienstverlening aan onze ondernemers kunnen versterken. Onze medewerkers zetten zich elke dag weer in voor onze ondernemers. We zijn benieuwd naar wat goed gaat en naar wat beter kan. Daarom wil ik alle ondernemers uit Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant vragen om de online vragenlijst in te vullen'.

Iedere ondernemer en zzp’er in de gemeente Dronten kan meedoen aan het onderzoek op www.mkbvriendelijkstegemeente.nl/dronten. Het kost 5 minuten en gegevens worden volledig anoniem en vertrouwelijk behandeld.