Cindy Bello wordt weer geopereerd

Lelystad - Cindy Bello uit Lelystad, die in juni dankzij crowdfunding aan haar nek is geopereerd in Barcelona, moet vanwege onvoorziene complicaties weer worden geopereerd. 'Een enorme tegenslag', aldus haar familie.

In de afgelopen weken is Cindy's lichamelijke toestand verslechterd. Zo slecht dat de behandelend neurochirurg in Barcelona, dokter Gilete, het noodzakelijk vond haar zo spoedig mogelijk terug te zien.

Woensdag 7 oktober zijn Cindy en haar man Michiel daarom weer naar Barcelona gevlogen en heeft Cindy de dagen daarop verschillende MRI’s, CT-scan, cineradiologie en andere onderzoeken gehad. Vervolgens had zij ter afsluiting een consult met haar neurochirurg. Die had slecht nieuws voor Cindy. Uit de onderzoeken is gebleken dat er nu sprake is van een nekhernia tussen de wervelschijven C4 en C5, deze schijven moeten dan ook worden vervangen. Verder is er ook sprake van nieuwe instabiliteit op de wervelschijven C5 en C6.

Na al een hele zware eerste operatie in juni te hebben ondergaan staat Cindy nu een tweede nog zwaardere operatie te wachten, waarbij haar nek nu volledig zal worden vastgezet.

Voor Cindy en Michiel en natuurlijk ook voor hun kinderen en de rest van het thuisfront betekent dit een enorme tegenslag. Te meer omdat deze operatie wederom niet vergoed wordt door de zorgverzekeraars.

De operatie in Barcelona staat deze week gepland. Hiervoor is 50.000 euro nodig.

www.cindyshope4life.nl