Filmtheater Lelystad toont Tunesisch familiedrama ‘Un Fils’

Lelystad - Filmtheater Lelystad vertoont dinsdag 20 oktober om 19.45 uur het Tunesische familiedrama ‘Un Fils’.

Het is zomer 2011 in Tunesië. Een stel ouders is gelukkig met hun 11-jarige zoon. Ze reizen naar het zuiden van het land, de woestijn in. Een overval verandert in een keer hun leven. Hun zoon raakt gewond. Ze worden overspoeld door tegenstrijdige emoties en staan voor moeilijke keuzes. Beide ouders voeren hun eigen race tegen de klok om hun probleem op te lossen.

De film is het ongelooflijk debuut van M.M. Barsaoui. De hoofdrollen worden gespeeld door Sami Bouajila, Najla Ben Abdallah en Youssef Khemiri. De film oogst overal goede kritieken en heeft al diverse prijzen op festivals gewonnen.

Dit familiedrama legt op ingenieuze wijze de realiteit van de huidige Tunesische samenleving bloot. De film is één snelkookpan van emoties. Het is een sterk scenario met indringend spel van de hoofdrolspelers. Een spannend en aangrijpend familiedrama dat je op het puntje van je stoel laat zitten.

Donateurs van Filmtheater Lelystad krijgen korting op het toegangskaartje. Kaarten zijn uitsluitend online te bestellen via de site van Agora.