Swift ‘64 houdt meidendag

Swifterbant - Voetbalvereniging Swift ‘64 houdt vrijdag 16 oktober een meidendag in Swifterbant.

Deze sportieve dag is bedoeld voor speelsters van de mini’s (6 jaar) tot en met de dames. Het is niet nodig om op voetbal te zitten. Vooraf aanmelden is niet nodig. Dit kan op de dag zelf.

Deze spelmiddag begint om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Deelnemers worden om 12.45 uur verwacht op het sportpark van Swift aan de Sportweg 6 in Swifterbant. De meidendag wordt gehouden in samenwerking met Almere City FC.

Uiteraard gelden tijdens de meidendag de al geldende, bekende coronamaatregelen voor buitensport. Aanvullend hierop geldt nog een aantal regels. Alleen deelnemers en begeleiding aan de midendag mogen het Swift ’64-terrein op. De kantine is niet open. Ouders kunnen hun kinderen afzetten bij het hek, het is niet de bedoeling daar te blijven. Ouders kunnen hun kinderen na afloop ophalen bij het hek. De deelnemers moeten zich aanmelden op het terrein zelf. In de rij wordt anderhalve meter afstand in acht genomen. Alle deelnemers dienen de aanwijzingen van de begeleiders op te volgen. Alle deelnemers dienen een eigen bidon met water/drinken mee te nemen, zo mogelijk voorzien van de naam.

Meer informatie is te vinden op de website van Swift ‘64.

www.swift64.nl/meidendag