Intieme en liefdevolle voorstelling 'Een leven samen' in Agora Theater

Lelystad - 'Een leven samen', vrijdag 16 oktober om 19.30 en 21.30 uur te zien in het Agora Theater in Lelystad, is een intieme en liefdevolle musical, gemaakt in een tijd die wel wat intimiteit en liefde kan gebruiken.

Topcast

De voorstelling heeft een topcast, bestaande uit Alfred van den Heuvel, Doris Baaten, Ara Halici en Alexandra Alphenaar.

De musical, die volledig past binnen alle richtlijnen rondom Covid-19, vertelt het verhaal van Julius en Ina. Ze zijn een jaar of zeventig en wonen al een tijdje in een verpleeghuis. Julius was vroeger tekenaar. Ina ging voor het gezinsleven. Ze delen een leven samen. Maar dat weten ze niet meer zo goed. Iedere morgen ontmoeten ze elkaar voor het eerst. Delen ze hoogte- en dieptepunten van hun gezamenlijke leven. Maken ze ruzie. Hebben ze eindeloze gesprekken en hoogoplopende discussies. En worden ze verliefd. En iedere avond nemen ze afscheid van elkaar en vergeten ze de ander. Om de dag erna opnieuw verliefd te worden.

Wat allemaal nog wél kan

‘Een leven samen’ is geschreven door Allard Blom. De muziek is gecomponeerd door Ad van Dijk en de regie is in handen van Martin Michel. Het idee voor de voorstelling ontstond begin april. Producent Christian Seijkens: ‘We wilden niet kijken naar wat er niet mag, maar vooral naar wat er allemaal nog wél kan. Het resultaat is een compleet nieuwe Nederlandse musical die past binnen alle richtlijnen, zonder dat het de voorstelling en het verhaal tekortdoen.’ Zo is er bijvoorbeeld al vanaf de eerste letter rekening gehouden met de anderhalve meter tussen de acteurs.

Kaarten zijn te reserveren via de website van het Agora Theater.