Hilarisch cabaret in Agora Theater

Lelystad - Wie zin heeft in een avondje lachen, kan veel plezier beleven in het Agora Theater. Nu de kaartverkoop van start is gegaan, kunnen cabaretliefhebbers genieten van zowel bekende namen als veelbelovende talenten.

Stefano Keizers

De briljante ontregelaar Stefano Keizers (bekend van ‘De Slimste Mens’) brengt op 9 oktober bloedstollend cabaret; hij veroorzaakt in zijn nieuwe show ‘Sorry Baby’ dezelfde spanning als een performance kunstenaar, waarbij hij de verwachtingen van zijn publiek totaal op zijn kop zet.

Martijn Koning

Stand-up comedian Martijn Koning vuurt op 26 november als een pinball-machine zijn grappen en zeer komische observaties op zijn publiek af; hilarisch, absurd en bovenop de actualiteit. Comedytrain-lid Janneke de Bijl fileert op hilarische wijze haar relatie, haar saaie omgeving en de zelfhulpcultuur op 17 oktober en op 23 oktober verblijdt Paul Haenen zijn publiek met een optimistisch kijkje in zijn leven, maar ook in dat van Margreet Dolman, dominee Gremdaat en Bert.

Steven Brunswijk

De hilarische Brabander Steven Brunswijk vertelt over vrouwen die koste wat kost alles, maar dan ook écht alles beter willen kunnen dan een man, op 30 oktober. Veelbelovend talent Rosa da Silva bezingt, met zowel Portugees temperament als Drentse nuchterheid, haar publiek op 6 november met een energie die van het podium af spat. En Fuad Hassen vraagt zich op komische wijze af of de wereld er anders uit gezien had als er een heel klein dingetje net anders was verlopen. Geniet van zijn komische hersenspinsels op 14 november.