TUI Lelystad uitgeroepen tot beste reisbureau van Flevoland

Lelystad - Reisbureau TUI Lelystad is door het vakblad TravMagazine voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot beste reisbureau van de provincie Flevoland. Het team is door een delegatie van het reisvakblad verrast met een oorkonde, bloemen en bubbels.

Positiviteit en doorzettingsvermogen

Alle finalisten werden door de jury gecomplimenteerd over hun positiviteit en doorzettingsvermogen, met name in deze moeilijke tijden. Een tijd waarin de reisadviseur met een betrouwbaar reisadvies en achtervang bij moeilijkheden een grote toegevoegde waarde heeft. Reisbureaumanager Antonette Kooijman: 'Wij zijn ontzettend trots op onze derde titel op rij, beste reisbureau van Flevoland'.

De verkiezing

De verkiezing Reisbureau van het Jaar is een initiatief van vakblad TravMagazine. De verkiezing, die sinds eind jaren '90 bestaat, wordt jaarlijks georganiseerd en heeft tot doel een bijdrage te leveren aan het voortdurende proces van kwaliteitsverbetering. De verkiezing bestaat uit verschillende rondes, waaronder het opstellen van een marketingcase en een klantonderzoek. Reisbureaus nemen op vrijwillige basis deel aan de verkiezing en krijgen na afloop een rapportage over hun deelname toegestuurd.