'Onze Kas past mooi in de ontwikkeling die Lelystad laat zien'

Lelystad - Wethouder Janneke Sparreboom verrichtte vrijdag de officiële opening van bed & breakfast Onze Kas op de Groene Velden in Lelystad. 'Onze Kas past mooi in de ontwikkeling die Lelystad laat zien', zei ze in haar openingswoord.

'De ondernemers van Onze Kas, Patrick Kok en Della Chow, hebben uit het niets en met veel lef iets prachtigs neergezet', aldus de wethouder. 

Totaalconcept

Patrick en Della misten altijd een horecagelegenheid waar je in de natuur even lekker kunt zitten om samen te borrelen of te genieten van een kwalitatief goede lunch. Patrick: 'We dachten: dat zetten wel even neer in twee jaar, maar het werden drie jaar. We zijn trots op het totaalconcept van een eet- en drinkgelegenheid, vergader- en trainingsfaciliteit en bed & breakfast. Waar we het meest van genieten is als we onze gasten het met elkaar gezellig hebben op het terras of op één van de zithoekjes in de kas. Ook het ontmoeten van allerlei nieuwe mensen die ook iets betekenen voor Lelystad is geweldig om mee te maken'. 

Groene Velden Dagen

Aansluitend op de openingsdag waren de Groene Velden Dagen. Een dag waarin 10 bedrijven op de Groene Velden hun deuren openden. Patrick: 'Ook wij. De sfeer was erg gezellig, het was prachtig weer en zondag hadden we lazy livemuziek (Just the two of us). Helaas moesten we soms nee verkopen, omdat het zelfs vol was. We hopen dat deze, en andere mensen, snel op een andere dag komen genieten in Onze Kas.

Onze Kas is gevestigd aan de Groene velden 110 in Lelystad.