Markanti brengt straattheater in Swifterbant

Swifterbant - Toneelvereniging Markanti brengt zaterdag 19 september straattheater. Op zeven locaties in Swifterbant wordt ‘50 Jaar, probeer het maar’ opgevoerd, een humoristisch stuk over samen gaan in liefde en strijd in 50 jaar tijd.

Per locatie duurt het stuk een kwartier. Het is voor iedereen gratis toegankelijk. Iedere bezoeker moet zich registreren en er kunnen per locatie niet meer dan dertig mensen de voorstelling bijwonen, dit vanwege de RIVM-richtlijnen. Om de bezoekersstroom zo goed mogelijk te reguleren is het mogelijk gegevens vooraf via www.facebook.com/markantitoneelvereniging te registreren. Registreren op de locatie zelf ik ook mogelijk.

Het speelschema ziet er als volgt uit: 10.00 uur De Greente, 11.00 uur grasveld aan de Kampweg tegenover huisnummer 21, 12.00 uur school De Duykeldam (aan de kant van De Noordhoorn), 13.00 uur groot grasveld aan de Dahliastraat, 14.00 uur grasveld aan de Kamperfoelielaan tegenover huisnummer 11, 15.00 uur speeltuin bij De Kruisboog, 16.00 uur driehoek op De Greente.