Jasmijn (14) uit Lelystad doet mee aan Top Model Europe

Lelystad - Jasmijn Klijnstra (14) uit Lelystad doet mee aan Top Model Europe. Dit is, zoals de organisatie het zelf zegt, de meest prestigieuze modellenwedstrijd in Europa, waarvan selecties gehouden worden in 15 landen. Het doel van de wedstrijd is om 'de modellen van morgen' te ontdekken en op weg te helpen. 

Jasmijn zou het heel erg tof vinden als haar stadgenoten haar in dit avontuur steunen. Hoe? Tot en met 19 september is het mogelijk voor publiek om via de website van Top Model Europe een stem uit te brengen op een kandidaat. Het stemmen is gratis en elke bezoeker kan een keer per model stemmen. Deze publieksstemmen tellen voor 30 procent mee in de selectie, verder wordt er door een professionele jury bepaald wie door gaat in de wedstrijd. De uiteindelijke finale vindt plaats in Parijs of Brussel. 

Bij het stemmen komt er automatisch een pop up met de mogelijkheid om de Facebook-pagina van Top Model Europe te volgen. Als mensen ervoor kiezen dit te doen, telt de stem ook nog eens dubbel.