De Meerpaal hervat maandelijkse jamsessies

Dronten - In de Kleine Zaal van De Meerpaal wordt donderdag 17 september om 20.15 uur de eerste jamsessie van het nieuwe seizoen gehouden.

Zangeres en gastvrouw Angelique Vlieger leidt het komende seizoen weer maandelijks een jamsessie in goede banen. Ze is benieuwd wat voor muziek de muzikanten uit Dronten en omgeving komen maken. ‘Van tevoren weet je nooit waar het heen gaat en dat vind ik nu juist zo leuk.

De jamsessie van 17 september wordt geopend door HaRiDa (Hans, Rick en Daniëlle). Een ‘gezellig muziekminnend trio,’ zeggen ze zelf. Om de muzikale droogte van de afgelopen maanden door te komen is het trio, op gepaste afstand, af en toe bij elkaar gekomen om toch gezamenlijk akoestisch een beetje te blijven musiceren. ‘Tijdens deze sessies is gaandeweg een leuk repertoire ontstaan. Vandaar dat we de stoute schoenen hebben aangetrokken om de huiskamer te verlaten om de nummers in het openbaar ten gehore te brengen.’

De jamsessie vindt plaats binnen de coronarichtlijnen van het RIVM. Zo wordt bezoekers gevraagd voldoende afstand te houden, geldt er een maximum van dertig bezoekers en wordt bezoekers gevraagd om naam en telefoonnummer achter te laten.

De jamsessie wordt elke derde donderdag van de maand gehouden en is vrij toegankelijk. De Meerpaal zorgt voor backline. Meer informatie via popschool@meerpaal.nl.