Prosecco Night in De Meerpaal met voorpremière 'The Secret: Dare To Dream'

Dronten - De allereerste Prosecco Night in De Meerpaal in Dronten vindt plaats op woensdag 16 september. Een gezellig avondje uit met vriendinnen, inclusief de voorpremière van 'The Secret: Dare To Dream'.

De jonge weduwe Miranda Wells (Katie Holmes) worstelt zich samen met haar drie kinderen door het leven, tot zij – letterlijk - tegen de aantrekkelijke Bray Johnson (Josh Lucas) aanbotst. Die biedt haar een helpende hand. Wat Miranda echter niet weet, is dat Bray een geheim met zich meedraagt dat alles kan veranderen...

De regisseur van Hitch en Sweet Home Alabama bewijst met The Secret: Dare To Dream dat dromen werkelijkheid kunnen worden, als je er maar in gelooft. De film is geïnspireerd op het populaire boek The Secret van Rhonda Byrne, waarvan wereldwijd meer dan 30 miljoen exemplaren zijn verkocht.

Tickets

Beleef deze bijzondere voorvertoning onder het genot van een glas (alcoholvrije) prosecco. Kaartjes zijn verkrijgbaar voor aan de kassa op het Serviceplein en online via de website van De Meerpaal.