Meerpaal heeft primeur met try-out 'Naakt' van Isabelle Beernaert

Dronten - De Meerpaal in Dronten heeft de primeur met de try-out van de dansvoorstelling 'Naakt' van Isabelle Beernaert. Deze anderhalf durende voorstelling is op donderdag 15 oktober als allereerste te zien en te beleven in de Grote Zaal van het theater. De ticketverkoop is gestart.

Isabelle Beernaert is een unieke choreograaf die bekend staat om haar vermogen om het alledaagse, gewone leven te vertalen in een buitengewone choreografie. Haar choreografieën drukken uit wat iedereen op een bepaald moment in het leven doormaakt en voelt. Het publiek herkent zichzelf aan de verhalen die op het podium worden verteld. Ze weet de harten van het publiek te raken.

Elfde productie

Na ‘Le temps perdu’ en ‘Laat me’ is 'Naakt' alweer de elfde productie van gevierd choreografe. Haar opleiding aan de Koninklijke Balletschool van Vlaanderen gaf Isabelle een fundamentele klassieke en technische basis. Naast haar klassieke achtergrond, ontwikkelde Isabelle zich in moderne technieken zoals Martha Graham, Lester Horton, Limon en Matt Mattox. Ze bekwaamde zich ook in etnische dansen zoals Spaanse, Bulgaarse, Indiase en Afrikaanse, wat zij weer combineert met actuele kennis van moderne stijlen zoals Hiphop, Breakdance enzovoorts. Isabelle werkte als choreografe met en voor verschillende (inter)nationale evenementen en tv-shows waaronder de internationale tv-hit: So You Think You Can Dance.

Tickets

De voorstelling start 15 oktober om 20.15 uur. Kaarten voor de voorstelling kosten 35 euro (inclusief consumptie). Online reserveren kan via www.meerpaal.nl of via 0321-388770.