Pubquiz LelySTART uitverkocht, maar online nog volop plaats

Lelystad - LelySTART is al voor een deel uitverkocht, waaronder het optreden van Roxeanne Hazes en de Pubquiz. Gelukkig kunnen teams vanuit huis gewoon meespelen met de Pubquiz. Er zijn nog slechts een paar kaarten beschikbaar bij een select aantal activiteiten.

Diverse activiteiten uitverkocht

Dé publiekstrekker van LelySTART 2020 is niemand minder dan Roxeanne Hazes! De Lelystedelingen zijn benieuwd naar deze zangeres, die bezig is met haar tweede album, want haar evenement is al uitverkocht. Ook de Pubquiz is in trek. ‘Binnen een week waren de tafels op de vier beschikbare locaties allemaal verdeeld’, legt Kirsten Hegeman van het Programmateam uit. ‘We moesten helaas zelfs een aantal teams teleurstellen.’ Maar niet getreurd, via de link: https://www.youtube.com/upbeatles kan iedereen vanuit huis meespelen. Ook Arthur Japin vertelt op zaterdag 12 september in FlevoMeer Bibliotheek Lelystad voor een uitverkochte zaal over zijn nieuw verschenen roman Mrs. Degas.

Maar, nog niet alles is uitverkocht! Voor de onderstaande activiteiten zijn nog tickets beschikbaar. Wees er snel bij, want vol = echt vol:

Mondkapje en de Wolf

Kubus Lelystad presenteert op zaterdag 12 september de voorstelling ‘Mondkapje en de Wolf’, speciaal voor jongeren van 12 t/m 17 jaar. Een actuele voorstelling over de coronamaatregelen. Een anderhalve –meter-sprookjesbos lijkt de uitkomst, maar denk maar niet dat Mondkapje en haar oma nu wel veilig zijn. Een actuele voorstelling met de nodige humor.

Dancing on your seat

Poppodium Corneel biedt op zaterdag 12 september het concept ‘Dancing on your seat’. Wie zegt dat je niet los kunt gaan op een stoel?! Tijdens ‘Dancing On Your Seat’ licht Corneel vier Lelystadse DJ’s en dansconcepten uit: elke DJ krijgt een uur de tijd om te laten zien wat hij of zij in huis heeft en jij kunt 100% corona-proof losgaan! Verwacht een breed scala aan genres; van urban tot drum ’n bass en van deep house tot breakcore, het komt allemaal aan bod. Oefen je beste zittende dansmoves vast thuis, trek je danspak aan en laat je op 12 september in Corneel vanuit je stoel verrassen door vier verschillende sets, de toegang is helemaal gratis!

AGORA Experience

Bezoekers ervaren een bijzonder kijkje achter de schermen tijdens AGORA Experience. Al verkennend worden plekken in het pand bezocht die mensen waarschijnlijk nog niet eerder gezien hebben. Onderweg wordt genoten van leuke anekdotes, bijzondere gebeurtenissen, theatrale momenten en vooruitblikken naar het programma van het komende najaar. Laat je verrassen en meeslepen met een bijzonder kijkje achter de schermen van dit prachtige theater.

LelySTART is dé start van het nieuwe culturele seizoen in Lelystad. Onder deze vlag organiseren AGORA Theater, poppodium Corneel, De Kubus, FlevoMeer Bibliotheek Lelystad en City Marketing Lelystad talloze optredens, demonstraties en workshops in het Stadshart van Lelystad. De toegang is gratis en vindt dit jaar plaats op 11 en 12 september. In verband met coronamaatregelen is aanmelden voor activiteiten verplicht. Dit kan via de website www.lelystart.nl.