Huisartsenpraktijk Dronten Zuid wandelt met wijkbewoners

Dronten - Na het succes in Swifterbant gaat nu ook de huisartsenpraktijk in Dronten Zuid wandelen met wijkbewoners.

De huisartsen krijgen steeds meer zorgvragen waarbij een oplossing onder meer bewegen is. In samenwerking met de buurtsportcoaches en sociaal werkers van De Meerpaal Welzijn is daarom een wandelgroep opgestart. Door middel van de wandeltocht kunnen mensen op een laagdrempelige manier in beweging komen.

Iedere vrijdagochtend

Iedere vrijdagochtend loopt er naast de begeleider een deskundige van de praktijkondersteuning of een huisarts mee. De deelnemers hebben zo de mogelijkheid om vragen te stellen en informatie te ontvangen van een deskundige. Gedurende de wandeling kunnen er naar behoefte beweegactiviteiten worden gedaan.

Deelname is gratis

De wandeling is voor iedereen toegankelijk en is gratis. De start is om 10.15 uur bij Huisartsenpraktijk Dronten Zuid, 11.15 uur is de wandeling ten einde en is er de mogelijkheid voor een kop koffie of thee. De eerste wandeling start op vrijdag 4 september.

Voor meer informatie mail of bel naar a.warners@meerpaal.nl of 06-30995155 of via praktijkmanager@huisartsenpraktijkdrontenzuid.nl of 06-52346724.