De Meerpaal start nieuwe danscursussen

Dronten - De Meerpaal start verschillende danscursussen. Van klassiek ballet tot kleuterdans, voor alle leeftijden is er weer genoeg te kiezen. Voor verschillende dansgroepen zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Kleuterdans

Lekker bewegen op muziek; het is een favoriete bezigheid van veel kleuters. In de danslessen van Kleuterdans, voor kinderen van 4 tot 6 jaar, komen op speelse wijze allerlei onderdelen van het dansen aan bod. De kinderen dansen op kinderliedjes, klassieke muziek en pianostukjes. Aan de hand van verhaaltjes worden de kinderen uitgedaagd om dansoefeningen uit te voeren. De dansdocent besteedt ook aandacht aan een goede lichaamshouding en het opbouwen van kracht en souplesse. Daarnaast ontwikkelt je kind dansgevoel en muzikaliteit. Deze cursus is iedere dinsdag van 15.45 tot 16.30 uur en woensdag van 15.00 tot 15.45 uur in De Meerpaal in Dronten.

Klassiek Ballet

Voor dansliefhebbers die willen werken aan techniek en houding starten er verschillende cursussen Klassiek Ballet. De danscursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden, voor jong en oud. De jongsten werken aan de basis, gevorderden aan technische passen met mogelijkheid tot spitzenles.

Open Lesweek

Van 31 augustus tot en met 5 september is het Open Lesweek bij De Meerpaal. Belangstellenden kunnen vrijblijvend een kijkje nemen in de lesruimtes, maar mogen vaak ook meedoen met de lessen. Muziek maken, schilderen, beeldhouwen, dansen, acteren: alles is weer mogelijk in het nieuwe cursusjaar van De Meerpaal Academie.

Het is bij veel lessen mogelijk om een gratis proefles te volgen. Meer informatie en het aanvragen van een proefles via de site van De Meerpaal.