Op muzikale ontdekkingsreis tijdens Vrijdag Blijdag

Dronten - Kinderen kunnen vrijdag 21 augustus tussen 14.00 en 15.00 uur meedoen aan de muzikale workshop djembé tijdens Vrijdag Blijdag in de bibliotheek van Dronten.

Ritme

Alle muziek begint met ritme, zelfs het dagelijks leven zit vol ritmes. Daarom is het spelen van ritme vaak eenvoudiger dan mensen denken. Door het stapelen van eenvoudige patronen ontstaat een verrassend ritmisch resultaat. Deelnemers aan deze Vrijdag Blijdag leren tijdens de workshop exotische ritmes spelen op authentieke Afrikaanse trommels. Een kaartje kan aan de balie van de bibliotheek worden gehaald of via de site van de bibliotheek.

Vrijdag Blijdag Zomereditie

De workshop maakt onderdeel uit van Vrijdag Blijdag Zomereditie. Normaal zijn er geen Blijdagen in de zomervakantie. Omdat deze zomervakantie een beetje anders is dan normaal, heeft FlevoMeer Bibliotheek de Vrijdag Blijdag Zomereditie in het leven geroepen. Tijdens Vrijdag Blijdag worden er gratis activiteiten en voorstellingen gegeven die op het eerste gezicht gewoon lijken, maar toch best heel bijzonder zijn.