Schrijfster verrast fan in Biddinghuizen

Biddinghuizen - De bel klonk vrijdagochtend rond elf uur bij Eveliene Jansen in Biddinghuizen. Yara March, schrijfster van het door Eveliene bestelde boek 'Vier doodgewone woorden', stond samen met de uitgever voor de deur en overhandigde de blij verraste Eveliene behalve het boek, ook een bloemetje en een goodiebag.

Luguber en toch feelgood?

Eveliene Jansen heeft zich tot het kopen van het vierde boek van Yara March laten verleiden na het lezen van de aankondiging van het boek:

‘Uw vrouw is dood.’ Vier doodgewone woorden. Een wereld van verschil. Het zijn de eerste huiveringwekkende woorden van het boek. Vier doodgewone woorden, maar niet voor Peter die na de vergismoord op zijn vrouw zijn leven weer op de rails moet zien te krijgen. Karen ziet haar net succesvol geworden carrière in duigen vallen, nadat ze zwaargewond raakt bij de ontploffing van een drugslaboratorium. Lukt het ze een nieuwe toekomst op te bouwen?

Tegen de lugubere achtergrond van vergismoorden, liquidaties en drugscriminaliteit ontpopt het boek zich verrassend genoeg tot een (ont)spannende feelgoodroman vol actie, humor en romantiek.

‘Vier doodgewone woorden’ (ISBN: 9789492394026) is het vierde boek van Yara March. Het boek is verkrijgbaar via de website yaramarch.nl en in iedere (online) boekwinkel. En voor de bezitters van een e-reader: Er is ook een E-boek.