Tuin & Terras Flevoland opent deuren in Dronten

Dronten - Tuin & Terras Flevoland opende vorige maand haar deuren aan De Linge 2 in Dronten. Als vakspecialist in alles op het gebied van tuin en terras biedt zij een breed assortiment in tuinmateriaal en tuinontwerp.

Marien Vaandering en Ruben Fleming namen het pand over van Rasing Sierbestrating en starten hun bedrijf onder de naam Tuin & Terras Flevoland.

Met gezamenlijk meer dan twintig jaar aan ervaring in buitentegels én het vakkundig aanleggen van terrassen en tuinen kunnen Vlaandering en Fleming hun klanten voorzien van de juiste tuin- en terrastegels. Fleming had een bedrijf in de aanleg van sierbestrating en Vaandering was vertegenwoordiger bij MBI, een van de grootste betonleveranciers van Nederland.

Naast de overdekte showroom, biedt Tuin & Terras Flevoland ook een zeer ruim aanbod aan terrasvoorbeelden in hun showtuin. Ook kunnen klanten rekenen op een tuinontwerp op maat.

Verder biedt het riante perceel ruimte aan een Cash & Carry waar klanten terecht kunnen voor allerhande tuinmateriaal, zoals een opsluitbandje, stapelblokje of wat grond of zand.

Tuin & Terras Flevoland is de zestiende franchise-vestiging van Tuin & Terras.