Padel Open wederom groot succes, ondanks coronavirus

Biddinghuizen - In verband met het coronavirus leek het er op dat het jaarlijkse Padel Open van BAS Tennis & Padel in Biddinghuizen dit jaar niet door zou gaan. Het tegendeel werd bewezen.

Waar het in eerste instantie nog een toernooi was voor enkel de leden, werd het kort voor aanvang nog een toernooi voor alle padelliefhebbers. Wederom werd er een bijzonder gezellig toernooi afgewerkt in Biddinghuizen, de traditie van het jaarlijkse Padel Open werd met leuke wedstrijden voortgezet.

Met iets minder deelnemers dan het voorgaande jaar werd er in verschillende klassen om de prijzen gespeeld. Ondanks dat er minder deelnemers waren, kon men wel voor het eerst twee Spanjaarden op het Padel Open verwelkomen. Zij wisten net niet de finale te winnen in de 1ste klasse.

In de hoogste klasse hebben Steven Gilberts (padelleraar) en Mark Top gewonnen. In de 2e klasse waren Herman Stegeman en Sean Bartens de winnaars. In de 3e klasse hebben in een spannende poule Sherida van Bruggen en Jerry van Toorn gewonnen. Als laatste was er ook nog de 50+ poule, deze is gewonnen door Anne Nienhuis en Henk Aernaudts.