Voetbalschool Lelystad geeft zomertrainingen in vakantie

Lelystad - Kinderen in de leeftijd van 6 tot 17 jaar kunnen van maandag 27 juli tot en met vrijdag 14 augustus iedere doordeweekse dag bij Voetbalschool Lelystad terecht voor voetbaltrainingen.

In topvorm aan de start

Op het vernieuwde sportpark Doggersbank krijgen zowel jongens als meisjes twee uur per dag de mogelijkheid om in topvorm aan de start te verschijnen van het nieuwe voetbalseizoen. Middels een uitgekiend oefenprogramma en uitdagende partijvormen zijn de zomertrainingen een uitkomst voor alle voetballiefhebbers die deze zomer niet op vakantie gaan.

Ervaren voetbaltrainer

De deelnemers worden naar leeftijd en niveau ingedeeld in kleine groepjes en krijgen iedere dag les van een ervaren voetbaltrainer. Na een uur goed oefenen is het laatste uur ingericht om alle bewegingen toe te passen in de partijvormen. Voetbalschool Lelystad beschikt over deskundige trainers en werkt samen met sv Batavia’90. De trainingen zijn per vijf dagen te boeken, dus tien uur per week en de kosten zijn inclusief een certificaat en een presentje. Meer informatie staat op de website van de Voetbalschool. Daar is ook het inschrijfformulier te vinden.