Geslaagde zomerwatersportweek jonge mantelzorgers

Lelystad - Vierentwintig jonge mantelzorgers van acht tot en met dertien jaar hebben bij en op het Lelystadse Bovenwater genoten van een watersportweek die was aangeboden door Rotary Lelystad en Rotary Batavia.

Plezier en ontspanning

De verschillende watersportactiviteiten van Surfschool Paradiso zoals zeilen, surfen, kanoën, suppen, de zeephelling, skelteren, midgetgolfen maar ook een speurtocht brachten veel plezier en ontspanning. 'Alles is leuk,' liet één van de jongeren weten. Een ander zei: 'Ik word hier blij van.' Tussen de middag genoten de kinderen/jongeren van een lunch, aangeboden en verzorgd door Hajé, Albert Heijn Voorhof, KFC en Plus Postma.

Tevreden

Welzijn Lelystad kijkt tevreden terug op de week. 'Mooi om te zien wat je voor jeugd kunt betekenen als je ondernemers, Paradiso, Rotaryclubs en Stichting Welzijn met elkaar verbindt en in goede samenwerking ieder doet waar hij goed in is,' blikken de jonge mantelzorgconsulenten Wouter Biesmans en Liesbeth Krouwel van de afdeling Informele Zorg van Welzijn Lelystad terug. Deze jongeren hebben een onvergetelijke week beleefd waar ze nog een hele tijd op kunnen teren.