Lelytalenten ontvangen diploma

Lelystad - Veel studenten van MBO College Lelystad moesten door corona hun stage afbreken. Toch hebben een groot aantal van de stagebedrijven in de afgelopen weken een mogelijkheid gezien om de examens op de werkplek te laten afnemen.

Extra knap

‘Binnen de samenwerking voor Lelytalent, waar het met name draait om ook kansarme jongeren een toekomstperspectief te bieden, is deze inspanning misschien wel extra knap’, aldus projectleider van Lelytalent Giny Smits.

‘De betrokkenheid die onze stagebedrijven hebben laten zien bij onze studenten maakt mij enorm trots. Afgelopen maandag mochten we, tegen de stroom in, toch heel veel van onze studenten een diploma overhandigen. En dan is het helemaal mooi dat we als school ook nog een manier hebben gevonden om dit de aandacht te geven die het verdient. Uiteraard iets strikter dan normaal, hebben we toch een feestelijke uitreiking kunnen realiseren voor de studenten en hun ouders.

Ik wil de bedrijven die ons en onze studenten hebben geholpen een compliment geven voor hun betrokkenheid en harde werken. AH Voorhof, KFC, IDO, Groene Sluis, Domestico, Montapack, Welzijn, Concern voor Werk, Mix Markt, Gym inn, Bosch Car Service, Juwel's Beauty Center en Eduvier... enorm bedankt!’