Zomersafari in Natuurpark Lelystad

Lelystad - In de Flevolandse natuur is altijd iets te zien of te beleven. Natuurpark Lelystad heeft een veilige manier gevonden om toch weer safari’s te kunnen geven door het park.

Langs de 'big five'

Op alle zondagen in de zomervakantie kunnen bezoekers op zomersafari met de excursiewagen langs de ‘big five’ van het park. Wellicht spotten deelnemers aan de tocht men de wisent, het przewalskipaard, edelhert of een van de elanden.

Het water op

Wie het park eens van een heel andere kant wil bekijken, kan met een excursieboot mee het water op. De tochten zijn elke zondag tot en met 16 augustus en duren circa één uur. In verband met de coronamaatregelen kan er slecht een beperkt aantal mensen in de wagen en in de boot.

Bezoekerscentrum

Er zijn kosten aan deelname verbonden. Begunstigers van het Flevo-landschap en kinderen krijgen korting. Kaarten zijn op de dag zelf verkrijgbaar in het bezoekerscentrum van het Natuurpark. De wagen vertrekt om 13.00 en 14.00 uur. De boottocht start om 13.30 en 14.30 uur. Meer informatie op de website van Het Flevo-landschap.