Vrijdag Blijdag Flevomeer Bibliotheek gaat van start met Zomereditie

Lelystad - De versoepeling van de coronamaatregelen maakt het voor de Flevomeer Bibliotheek mogelijk weer te starten met de Vrijdag Blijdag.

In de zomervakantie wordt er in de verschillende vestigingen in Flevoland meteen begonnen met de Vrijdag Blijdag Zomereditie. In Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant en Lelystad zijn de middagen van 14.00 tot 15.00 uur.

Workshops of voorstellingen

Tijdens Vrijdag Blijdag worden altijd leuke gratis workshops of voorstellingen gehouden en dat gebeurt ook in de zomervakantie. Kinderen kunnen een djembé-workshop volgen, zich een wetenschapper wanen met Mad Science of leren illustraties te maken.

In de Flevomeer Bibliotheek Dronten is de Vrijdag Blijdag Zomereditie op 10 en 24 juli en op 7 en 8 augustus. In de vestiging in Biddinghuizen is deze op 17 juli en 14 augustus. In Swifterbant is de Vrijdag Blijdag Zomereditie op 10 juli en 14 augustus. In Lelystad kunnen kinderen naar de zomerse Vrijdag Blijdag op 10, 17, 24 en 31 juli en 7 en 14 augustus.

Programma

Op de website van Flevomeer Bibliotheek staat wat het programma op de verschillende dagen is. Reserveren kan via de website of aan de balie.