Bioscoop Agora gaat zaterdag weer open

Lelystad - Na bijna vier maanden buiten bedrijf te zijn geweest, opent het Agora Theater in Lelystad zaterdag haar deuren weer voor het publiek, mèt alle nodige veiligheidsmaatregelen. Als eerste start Agora met een gevarieerde zomerprogrammering voor de bioscoop, die in drie zalen tegelijk draait.

Liefhebbers van cultfenomeen Rundfunk kunnen hun hart ophalen bij 'Jachterwachter'. De absurdistische film zit vol vertrouwde Rundfunk-elementen. De romantische tranentrekker ‘I still believe’ is geïnspireerd op het waargebeurde liefdesverhaal van zanger Jeremy Camp (K.J. Apa), en zijn eerste vrouw (Britt Robertson) bij wie een ziekte geconstateerd wordt. Een film over hoop en liefde. Fans van Herman Finkers én van komische films gaan veel plezier beleven bij ‘De Beentjes van Sint Hildegard’. Jan is met een vrouw getrouwd is die hem verstikt met haar liefde. Zijn oplossing hiervoor is zeer onorthodox. 

De jongere bioscoopbezoekers kunnen genieten van ‘De Piraten van Hiernaast’, waarin een saai kustplaatsje op stelten wordt gezet door de komst van de zwaardvechtende en rum-drinkende piratenfamilie Donderbus. De makers van ‘Madagaskar’ hebben een nieuwe komische animatiefilm uitgebracht: ‘Big Trip’, waarin Beer, Eland, Tijger op een hilarische reis gaan om een verkeerd bezorgde panda baby veilig thuis te brengen. En ouders kunnen samen met hun kinderen plezier beleven bij jeugdheld Wickie de Viking. Als Wickie een magisch zwaard vindt en zijn moeder hiermee per ongeluk in goud verandert, start een magisch avontuur... ‘Onward’, de film die net in de bioscoop was, toen Agora de deuren moest sluiten, krijgt een herkansing. De film gaat over twee tiener elvenbroers die aan een bijzondere en avontuurlijke zoektocht beginnen om te ontdekken of er nog ergens in de wereld magie te vinden is. 

Kijk voor meer en kaarten informatie op www.agora-lelystad.nl