Een tijd van bezinning zegt men….

Ineens moesten alle schoonheidssalons sluiten en brak er voor ons en de hele markt een spannende maar ook uitdagende tijd aan.

Als leverancier van innovatieve cosmetica oplossingen voor actieve huidverjonging en langdurige huidverbetering voor schoonheidssalons zijn wij direct betrokken bij de gevolgen van deze crisis. 

Het heeft bij NANNIC Nederland veel zaken in een stroomversnelling gebracht. De vragen van schoonheidsspecialiste’s namen ineens toe nu zij meer tijd hadden om over de toekomst van hun bedrijf na te denken.

Opleiding en productkennis blijft belangrijk in ons vak en mede hierdoor hebben wij besloten om ons te richten op de toekomst en hiermee een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan. 

We zijn daarom begonnen met de bouw van een ‘NANNIC Experience Center’. 

Het ‘NANNIC Experience Center’ is uniek voor Flevoland en biedt aangesloten en nieuwe schoonheidssalons de mogelijkheid om kennis te maken met NANNIC en onze unieke behandelmethoden en producten in een professionele en ontspannen omgeving.

Langzamerhand draaien we allemaal weer op volle kracht,  is het ‘NANNIC Experience Center’ bijna klaar en verwachten wij met onze relaties in september een gepaste maar fantastische opening te kunnen vieren.

NANNIC Nederland 
Skincare by science

Nannnic
Albert Einsteinweg 4
8218 NH  Lelystad
+31 (0)320-852349
info@nannic.nl
www.nannic.nl