Lelymare Horses

Gelukkig is er bij Lelymare Horses niet veel veranderd door de coronacrisis. Ook wij waren bang dat door de uitbraak van de coronacrisis de inkomsten terug zouden lopen. Dat mensen door terugval van eigen inkomsten bang zouden zijn om hun paard bij ons te stallen. Maar dit is gelukkig niet gebeurd, het tegendeel zelfs.

Het is momenteel drukker dan ooit! Paarden kunnen bij ons terecht voor revalidatie, (trainings)vakantie en opfok van jonge paarden. 

Tijdens revalidatie en vakantie kunnen paarden gebruik maken van de diverse faciliteiten op Lelymare. Zo beschikken we over een aquatrainer. Deze wordt ingezet voor krachttraining en verbeterd daarnaast de balans en coordinatie van de paarden. Aquatraining wordt ook veel ingezet bij de revalidatie na blessures. Een aquatrainer is een loopband van ongeveer één bij drie meter in een grote bak waar we water bij kunnen laten lopen. De snelheid waarmee de loopband beweegt, de tijdsduur en de hoogte van het water, kunnen afgestemd worden op het doel van de training.

Ook de vitafloor is een veel gebruikt apparaat bij Lelymare, de vitafloor is een trilplaat voor paarden. De trillingen zorgen ervoor dat de doorbloeding van het gehele lichaam verbeterd en waardoor blessures sneller herstellen of zelfs voorkomen kunnen worden. 

Lelymare bevindt zich op een unieke locatie aan de Beginweg in Lelystad, een plek waar veel rust en ruimte te vinden is. In onze opfok groeien de paarden in natuurlijke omstandigheden op. Het paard loopt in een kudde met verschillende leeftijden en heeft onbeperkte beweging. Een uniek concept binnen de Nederlandse paardenwereld. 

Daarin schuilt ook de kracht van Lelymare, we proberen mee te bewegen met alle ontwikkelingen van de hippische sector en spelen daarop in. We nemen alle zorg van de bij ons gestalde paarden uit handen voor de eigenaar, waardoor mensen hun paard met een gerust hart kunnen achterlaten. 

Lelymare Horses
Beginweg 29-35
8222 AJ Lelystad
06-16950551
info@lelymarehorses.com
www.lelymarehorses.com