Wat voor impact heeft het Covid-19 virus op ons als familiebedrijf

Om deze vraag te beantwoorden moeten we iets verder terug naar september en oktober 2019 toen de stikstof- en de PFAS discussie ontstond. Aangezien niemand weet wat de impact kan zijn voor het stikstof- en PFAS beleid zullen wij 2020 als een onstuimig jaar moeten classificeren.

Vol goede moed gaan wij 2020 van start als wij horen dat er in december 2019 in Wuhan een virus genaamd Covid-19 is ontstaan.

Hoe gaat dit zich ontwikkelen?

We houden onze focus en kijken en classificeren 2020 nu als een stormachtig jaar.

Het zijn onze relaties in de bouw die op dit moment nog vol in het werk zitten waardoor wij nog volop onze profielen produceren maar we horen wel dat er werken uitgesteld gaan worden naar 2021 waardoor er gaten vallen in onze planning.

Het is belangrijk om onszelf, familie, medewerkers en iedereen waar wij mee in contact komen te beschermen tegen dit virus.

In overleg met onze medewerkers besluiten wij:

  • Om de pauzes op te delen.
  • Verplicht handschoenen te dragen bij het koffiezetapparaat.
  • Zorgen dat de 1,5 meter regel goed uitvoerbaar is.
  • Hygiëne regels nogmaals te verspreiden.
  • Waakzaam zijn op ziekte verschijnselen.

Stikstof, PFAS en Covid-19 het zijn 3 termen die niet goed zijn voor de samenleving en voor heel veel mensen een onzekere toekomst met zich meebrengt.

We weten niet wat er allemaal op ons pad komt de komende maanden en hoe we 2020 gaan afsluiten, maar zolang we dit in goede gezondheid kunnen doen, met onze familie en medewerkers zal 2020 voor ons op voorhand een goed jaar worden.

Werkcon BV

Zuiveringweg 8

0320-254300

info@werkcon.nl

www.werkcon.nl