Ekris Flevoland ontvangt u graag en veilig!

Ook in deze bijzondere periode blijft u altijd welkom bij Ekris Flevoland; fysiek en digitaal. Wij zijn geopend volgens de reguliere openingstijden. Uiteraard doen wij er met ons team alles aan om onze activiteiten veilig voor u en voor ons te kunnen uitvoeren. Daarbij volgen we vanzelfsprekend de richtlijnen van het RIVM nauwkeurig op.

Naast genomen maatregelen in de showroom, hebben we ons pakket aan online diensten flink uitgebreid zodat we onze klanten op alle mogelijke manieren van dienst kunnen zijn.

Videobellen
Heeft u interesse in een BMW of MINI model en blijft u liever thuis? Plan dan uw afspraak om te videobellen met één van onze verkoopadviseurs. Zo kunt u toch persoonlijk contact hebben waarbij onze verkoopadviseur de auto uitgebreid aan u laat zien. Uiteraard geheel vrijblijvend.
 
Proefritten & afleveringen op locatie
Wilt u een proefrit maken, dan bent u van harte welkom bij één van onze vestigingen. Aanvullend bieden wij ook de mogelijkheid om de gewenste auto bij u thuis te brengen en weer op te halen zodat u vanuit huis een proefrit kunt maken. Wij leveren de auto bij u thuis uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen. Wij doen het graag!

Contactmogelijkheden

Om met ons in contact te komen, kunt u gebruik maken van telefoon, email maar ook WhatsApp op ons vaste nummer, Facebook en Instagram.

Service & onderhoud
Ook in onze werkplaats zijn we uitstekend in staat om de auto’s van onze klanten op een veilige manier van onderhoud en reparatie te voorzien. Zo dragen onze medewerkers handschoenen, worden autosleutels gedesinfecteerd voor en na gebruik en werken we bij alle auto’s in de werkplaats met beschermende materialen zoals stoel-, pook- en stuurhoezen.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op! Wij zijn bereikbaar op 0320-211911