Nathaniel Will keert terug op het oude nest

Lelystad - Oud-profvoetballer Nathaniel Will (31) keert terug bij SV Lelystad '67, de club waar hij als vijfjarig jochie begon met voetballen bij de F-jes. Dit meldt de Lelystadse voetbalclub op haar website.

Will speelde ruim tien jaar betaald voetbal. Na zes seizoenen SV Lelystad'67 vertrok hij naar de jeugd van Ajax. Will speelde acht seizoenen voor de Amsterdamse club, waarvan drie als contractspeler. Daarna vertrok hij naar NEC, waar hij zijn debuut maakte in de Eredivisie en drie seizoenen speelde. Na vier seizoenen De Graafschap en een kort avontuur in Finland nam Will afscheid van het betaalde voetbal. De afgelopen twee en een half seizoen speelde hij voor sv Spakenburg.

'Mijn keuze voor SVL komt voort uit mijn ambitie om mijn maatschappelijke carrière aan te vangen. 'Een logische keuze, omdat mijn zoon hier in de jeugd speelt, ik hier als jeugdtrainer van de onder negen actief ben en ik natuurlijk goede herinneringen bewaar aan deze mooie club. Daarnaast vind ik het spelletje nog steeds erg leuk, ligt er een mooie sportieve uitdaging en hoop ik met SVL voort te kunnen borduren op de goede weg die ze zijn ingeslagen'

Lees het complete artikel op de site van SV Lelystad'67.