De Lelystadse Hippiemarkt

Voor de 5e keer zou dit jaar De Lelystadse Hippiemarkt plaatsvinden. Helaas is dat door de crisis niet mogelijk en wordt deze verschoven naar volgend jaar.

Daarom ben ik mij meer gaan verdiepen in gezond eten, sporten en voedingssupplementen. Ik ben in aanraking gekomen met de fantastische producten van Beyuna. Dit zijn 100% natuurlijke voedingssupplementen van hoogwaardige kwaliteit. Beyuna loopt voorop als het gaat om de samenstelling van gezonde producten.

De natuurlijke vitamines en mineralen van Beyuna worden gemaakt op basis van het Clean Label principe, zonder overbodige ingrediënten die het lichaam niet nodig heeft. 90% van onze producten zijn nl. ook geschikt voor veganisten en alle producten zijn geschikt voor topsporters.

Niet alleen voeding heeft invloed op onze gezondheid, ook verzorgingsproducten, make-up en nagellak. Omdat deze vaak een grote hoeveelheid schadelijke en hormoonverstorende ingrediënten bevat, heeft Beyuna haar assortiment uitgebreid met de mens- en milieuvriendelijke nagelverzorgingsproducten en lippenstiften van Zoya.

Beyuna is een snel groeiend Nederlands bedrijf dat al 6 jaar superieure voedingssupplementen ontwikkelt vanuit wetenschappelijk bewezen ingrediënten. Een organisatie die vanuit eigen ideeën en waarden in combinatie met hoogwaardige producten een bijdrage geeft aan preventieve gezondheid en een gezond leven.

Meer weten:  www.shopbestsupplements.com

Of mail naar : shop@leukewinkel.com

Hollandse Hout 52,

8244 GC Lelystad

06 34651143

www.delelystadsehippiemarkt.nl/