HMM Exhibitions

Natuurlijk zijn wij teleurgesteld dat onze beurs dit jaar niet doorgaat maar wij gaan opgewekt door en werken aan de 2021 Hiswa te water, die volgend jaar van 1-5 september hopelijk zal plaatsvinden.

Wij zijn wel momenteel druk bezig om de 2020 beurs virtueel door te laten gaan. Dat betekent dat je straks op onze website virtueel over de kade en de steigers kan lopen. De exposanten lichten dan op als je met je muis over de plattegrond gaat en door te klikken kan je informatie vinden over de desbetreffende exposant. De bedoeling is dat op de data van de beurs (2-5 september 2020) de exposanten een soort van ‘open-huis' houden. Je kan dan terecht bij de exposant (op de werf bijvoorbeeld) om de laatste modellen, of wat dan ook, te bewonderen.

De aangepast website zelf zal 1 augustus online gaan.

Verder gaan wij dit jaar bij zoveel mogelijk exposanten langs om met hun over de toekomst van de beurs te praten. Daar zal van alles worden besproken en ja ook over data, locatie en naam. Sommigen roepen zelfs dat de beurs haar naam zou moet aanpassen naar 'Lelystad Bootshow’.

Wij zullen zien. In elk geval is het plezierig te merken dat iedereen begrip heeft dat de Hiswa te water dit jaar niet fysiek kan plaatsvinden, maar dat zij volgend jaar graag weer naar Batavia Haven Lelystad komen.  En dat is erg plezierig om te horen natuurlijk.


HMM Exhibitions

Bataviahaven

8242 PR Lelystad

T +31 (0)320 419 793

+31 (0)6 53 39 71 10

www.hiswatewater.nl