EatMeetStore: voor iedereen die onderweg is

Lelystad - De EatMeetStore in Lelystad is er voor iedereen die onderweg is. Met vers en gezond eten en drinken voor elk moment van de dag.

Shop je boodschap in de kleine supermarkt, neem een ontbijt, lunch of diner in het restaurant, of relax even in de barista coffee corner. Het is ook een plek voor scholieren om hun huiswerk te maken, om te flexwerken of elkaar te ontmoeten.

‘De combinatie van eten, verblijven en boodschappen doen zie je steeds meer vorm krijgen. Eat Meet Store vult dit in op één locatie, onder één naam’, vertelt directeur Marie Louise van der Meulen.

Binnenstad biedt kansen

EatMeetStore is een tijdje geleden geopend aan het Stationsplein in Lelystad. ‘De binnenstad biedt kansen die benut moeten worden. De plannen voor de herinrichting van het stationsgebied en de komst van het vliegveld maakt dat er positieve ontwikkelingen gaande zijn. Het is nu natuurlijk een lastige periode om te starten door de coronacrisus. Als starter heb je dubbel pech, omdat er geen voorzieningen waar je aansprak op kunt maken. Maar iedereen is enthousiast over hoe het eruit ziet, de formule en het concept. Dus we gaan vol energie door om er een succes van te maken!’, besluit de directeur enthousiast.

www.eatmeetstore.com