De Limonadebrigade Lelystad houdt online kletsuurtjes

Lelystad - In deze bijzondere tijd van thuis werken, kinderen vaker thuis en de 1,5 meter afstand die we aan moeten houden, kan het soms toch best lekker zijn om even met elkaar te kletsen. Daarom houdt De Limonadebrigade uit Lelystad op 10,17 en 24 juni en 1 juli een online kletsuurtje.

Thuiswerken en je kinderen thuis helpen met schoolwerk werd in maart het nieuwe normaal. Alle Mamacafés werden geannuleerd. Hoe de komende periode er uit gaat zien is voor iedereen nog onbekend, maar De Limonadebrigade wil ouders binnen het nieuwe online ‘Kletsuurtje’ toch graag ontmoeten.

Ouders zijn van harte welkom om op 10 juni of 1 juli van 10.00 tot 11.00 uur mee te kletsen. Dit kan door op de website www.limonadebrigade.nl/lelystad op de Zoom-link te klikken die staat in de agenda op die data.

Tijdens het kletsuurtje op woensdag 17 juni wordt er voorgelezen met een leuke activiteit. Op 24 juni is Mireille van Babaloesport te gast. Tijdens dit uur wordt er gegymd.

Tips en inspiratie

Naast de kletsuurtjes om even bij te praten staan op de website van De Limonadebrigade nog veel meer leuke dingen die met het gezin kunnen worden gedaan en praktische tips om deze bijzondere tijd door te komen.