Coronaproof vissen, terras en bedrijfsuitjes bij Toms Creek

Bij vispark Toms Creek kun je op 1,5 meter afstand volop vissen en recreëren. Voor mensen met viservaring óf zonder viservaring. Heerlijk in de buitenlucht met de nodige voorzorgsmaatregelen.

Ook een ideale locatie voor uitjes met familie of collega’s. Naast visactiviteiten biedt Toms Creek ook diverse outdoor arrangementen, zoals boogschieten of bushcraft.  
Het park is van maandag t/m zaterdag van ’s ochtends tot ’s avonds geopend. Voor een visactiviteit zijn online e-tickets te koop, zodat een visplek aan de waterkant gegarandeerd is.
De horeca met terras is weer geopend. Fietsers en wandelaars zijn ook van harte welkom voor een hapje en drankje op het terras. Het park heeft met 3 hectare een groot terras! Vooraf reserveren hiervoor is dan ook niet nodig.
Binnenkort zijn de terrassen en visplekken voorzien van QR-codes, voor het online bestellen van eten en drinken van de menukaart.
Desinfectie is bij de ingang aanwezig. De bezoeker wordt verzocht zijn/haar handen vooraf te desinfecteren. Alle genomen Corona maatregelen kunnen teruggelezen worden op de website.

Voor meer informatie over het vissen en het park: www.tomscreek.nl
Voor meer informatie over groepsactiviteiten en arrangement: https://www.tomscreek.nl/groepen

Entree voor bezoekers is gratis.

Toms Creek
Uilenweg 2c
8245 AB Lelystad
0320-320140