SuyderSee Dronten heeft extra koopweekend

Dronten - Stadscentrum SuyderSee in Dronten houdt komend weekend een gezellig koopweekend. Naast de koopzondag op 7 juni gaan de ondernemers de gebruikelijke gezelligheid weer gedoseerd doorvoeren in de winkelstraten en op de terrassen.

Uiteraard rekening houdend met de gepaste afstand van 1,5 meter die vanuit het RIVM nog steeds geadviseerd wordt.

Muzikaal entertainment

Het koopweekend is de afsluiting van een eerste week waarin de horeca weer open gaat voor publiek. De inrichting en terrassen zijn er maximaal op aangepast en de consumenten worden maximaal mogelijk gewezen op de noodzaak om vooraf te reserveren. Daarnaast heeft iedere horeca-ondernemer alles uit de kast gehaald en leuke ideeën uitgewerkt om de gasten weer als vanouds te kunnen verwelkomen en verwennen. Tijdens het koopweekend én de twee zaterdagen erna, is er extra sfeervolle muzikale invulling in het stadscentrum aanwezig.

Kunst uit de klas van start

De eerste week van juni staat ook in het teken van de start van de ‘Kunst uit de klas’ vlaggenactie in het stadscentrum. Tot en met 23 juni wapperen 36 bonte banieren in stadscentrum SuyderSee. Ze zijn ontworpen door kinderen van basisscholen en kinderopvangcentra in gemeente Dronten. Iedereen kan de vlaggen op het Havenplein, Kop van het Ruim en Meerpaalplein komen bekijken en vervolgens via www.suydersee.com of Facebook @suyderseedronten een stem uitbrengen op het mooiste ontwerp. Alle stemmers maken kans op een shoptegoed van 25 euro.