Kerkgemeente Biddinghuizen gaat kleiner wonen en verkoopt inventaris De Voorhof

Biddinghuizen - Door de verbouwing en verhuizing van de Protestantse Gemeente Biddinghuizen is er keukeninventaris en meubilair uit De Voorhof beschikbaar voor de verkoop. 'We gaan kleiner 'wonen', hierdoor kunnen we niet alles meenemen naar onze nieuwe kerkzaal'.

'Daarom wordt een groot deel van de keukeninventaris en het meubilair uit de Voorhof te koop aangeboden', schrijft de gemeente op haar website.

Van kopjes tot stoelen

Er is veel keuze aan met name keukeninventaris. Onder andere glazen, borden, kopjes, schalen en bestek. 'Handig voor een (bedrijfs)kantine, of als je voorraad wilt hebben bij veel gasten', zegt Claudia Boelens van het College van Kerkrentmeesters.

Ook de gekleurde stoelen uit de kerkzaal zijn te koop. 'Die zijn stapelbaar en kunnen desgevraagd per kleur worden gekocht', vertelt Claudia.

Ruim 200 kavels

De spullen worden in kavels aangeboden via deze link. Er kan tot en met 5 juni op geboden worden. Voor een aantal artikelen geldt een vaste prijs, dat staat er dan bij vermeld. Bieden op één of meerdere kavels kan door te mailen naar mfg2@pgbiddinghuizen.nl onder vermelding van naam, 06-nummer, kavelnummer en bod.

De opbrengst van de verkoop van deze goederen komt ten goede aan de verbouwing van de nieuwe kerkzaal van de Protestantse Gemeente.