Pioenrozen voor het goede doel

Lelystad/Dronten - De Soroptimisten Flevoland houden van 29 mei tot en met 10 juni een verkoopactie. Er worden pioenrozen verkocht, waarbij de opbrengst naar het Hospice Dronten, Het Hofje in Lelystad en Movement on the Ground gaat.

Door de coronacrisis is het niet mogelijk pioenrozen te verkopen in ziekenhuis, winkelcentra en andere openbare plaatsen. Daarom is Soroptimisten Flevoland genoodzaakt om de pioenrozen per bank te laten betalen, waarbij het adres van aflevering vermeld moet worden.

Verschillende vrouwen uit Dronten, Lelystad en Zeewolde, zetten zich dit jaar in voor de genoemde goede doelen. Ze willen de vrijwilligers van deze instanties juist nu ondersteunen.

De bossen kosten vijf euro per bos en worden door de Soroptimisten rechtstreeks afgeleverd aan de verzorgings- en verpleeghuizen. Hetzelfde geldt voor persoonlijke bestellingen.

Bestellen kan door het bedrag over te maken op bankrekeningnummer NL14RABO 0102377774 ten name van ‘Soroptimist Internationaal Club Flevoland’, onder vermelding van het aantal bossen en het afleveradres.